Greenstim ( %97 Glycinbetaine)

Kategori: BİTKİ BESLEME

Tür: ORGANİK BİTKİ BESLEME

Bitkisel menşeili katı organik gübre

ÖZELLİKLERİ

GARANTİ EDİLEN İÇERİK % (W/W)

Organik Madde 97

Organik Karbon 51

Toplam Azot 12

Max. Nem 20

PH 6,5 - 8,5

KULLANIM ŞEKLİ

Yaprak uygulaması gerekmektedir.

Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.

BİTKİ ADI

DOZU

UYGULAMA ZAMANI

Pamuk 200-300 g/da Alt döllerde çiçeklenme başlangıcında uygulanır.
Turunçgiller 200-300 g/100 l su Meyve taç yapraklarının % 90-100'ü düştüğünde tek bir uygulama ya da % 75 ve % 100'ü düştüğünde iki uygulama yapılır.
Bahçe Bitkileri 200-400 g/da Çiçeklenme başladığında veya ürünün büyüme (vejetasyon) döneminde uygulanır.
Sert Çekirdekli Meyve Ağaçları(Kiraz, Vişne, İncir, Nektarin, Şeftali, Kayısı,Erik) 200-400 g/100 l su Tam çiçeklenmede, meyve renk değiştirmeye başlayınca, hasattan 30 gün önce dönemlerinde uygulanır.
Biber, Patlıcan, Domates, Hıyar, Kabak 250 g/100 l su Çiçeklenmenin başlangıcından hasata kadar, 20 gün ara ile uygulanır.
Bağ 200-400 g/da Çiçeklenme sonu, salkımların kapanması ve bağ bozumu öncesi dönemlerinde uygulanır.
Sanayi Domatesi 200-400 g/da

Çiçeklenmenin başlangıcında uygulanır.
Fideliklerde: Fidelikte yapraklara, 25 g/100 m² dozda tek bir uygulama yapılması tavsiye edilir.

Zeytin 200-500 g/100 l su Çiçeklenmenin başlangıcında uygulanır.
Patates 200-400 g/da Çiçeklenme başlamadan uygulanır.
Yumuşak çekirdekli meyve ağaçları Elma, armut, ayva 200-400 g/100 lt su

Çiçeklenme dönemi ortalarında, Petal yaprak dökümü ve hasattan 30 gün önce dönemlerinde 1 ya da 2 uygulama uygulanır.

Kavun, karpuz 200 g/da

Erken çiçeklenmeden tam çiçeklenmeye kadarki dönemlerde uygulanır.

Marul ve diğer yaprağı yenenler 200-400 g/da

Büyüme dönemi ortasından hasat öncesine kadar uygulanır.

Kesme çiçek (Karanfil, Gerbera,Glayöl, Gül) 250-400 g/100 lt su

Tüm yetiştirme peridoyu boyunca

Çilek 200-400 g/100 lt su

Şaşırtmadan sonra, çiçeklenme başlangıcında, meyve gelişimi dönemlerinde uygulanır.

Mısır 200 g/da

8 yapraklı dönemde

Yem bitkileri ve Yeşil Alan 200-600 g/da

Yem bitkilerinde, kış hasadından sonra tek bir uygulama, Çimlerde, biri kış başında biri yaz başında olmak üzere en az iki uygulama

Fındık 200-400 g/100 l su

1. Uygulama 3 yapraklı dönemde, 2. Uygulama 10 gün sonra, 3. Uygulama fındık gelişim döneminde (Not: dekara düşük volüm su uygulamalarında yüksek doz tavsiye edilir.)

Hemen Ara