Bitki Besleme, Diğer Ürünler
Bitki Koruma
Aktif Madde:
%6 Metalik Demir (EDDHA Fe)
Formülasyon:
SG (suda eriyebilen granül)
ÜRÜN HAKKINDA
Meyve ve sebzede ruhsatlı demir organları içeren bitki besleme ürünü.
Yeni dikilen fidanlarda (10-20 g/ağaç başına (Yağmur öncesi kök bölge serpilir veya çalıştırma sonrasında sulama yapılır)
Meyve Ağaçları Turunçgiller, Nar, Kivi, Elma, Armut, Ayva, Kayısı, Şeftali, Nektarin, Kiraz, Vişne, Erik (1 yaşlı: 50 g /ağaç başına, 2-3 yaşlı: 50-150 g/ağaç başına, 4 yaş üstü: 200-300 g/ağaç başına (Yağmur öncesi kök bölgesine serpilir veya uygulamayı takriben sulama yapılır)
Muz Tüm yaşlar (20-40 g/ağaç grubu Yağmur öncesi kök bölgesine serpilir veya uygulamayı takriben sulama yapılır)
Zeytin, Antepfıstığı, Badem, Ceviz, Fındık (200 g /ağaç başına ağmur öncesi kök bölgesine serpilir veya uygulamayı takriben sulama yapılır)
Bağ-Üzümsü meyveler (Böğürtlen, Frambuaz, Yaban mersin, Frenk üzümü, Ahududu) (30-50 g/omca başına Yağmur öncesi kök bölgesine serpilir veya uygulamayı takriben sulama yapılır)
Sebze (Tarla), Domates, Hıyar, Biber, Patlıcan, Kavun, Karpuz, Kabak, Çilek ve Tarla Bitkileri, Yer Fıstığı, Soya (500 g/da yağmur veya yaklaşık sulama yapılmadan önce kök bölgesine serpilir)
Sebzeler (Sera) Domates, Salatalık, Biber, Patlıcan, Kavun, Karpuz, Kabak, Çilek (250 gr/da kök bölgesine serpme veya damla sulama ile)
Süs bitkileri Gül,Glayöl,Gerbea,Karanfil vb. (metrede satır başına 3g -4g)
Kullanıldığı kültür bitkileri ve dozları
Ürün | Yaşı | Doz | Kullanma Şekli |
---|---|---|---|
Yeni dikilen fidanlarda | - | 10 g - 20 g / ağaç başına |
Yağmur öncesi kök bölgesine serpilir veya uygulamayı takiben sulama yapılır |
Meyve ağaçları (Nar,Kivi,Elma,Armut, Ayva, Kayısı, Şeftali, Nektarin,Kiraz, Vişne,Erik ) Turunçgiller (Greyfurt,Limon , Mandalina,Portakal ,Altıntop ) |
1 yaşlı 2-3 yaşlı 4 yaş ve üstü |
50 g / ağaç başına 50 g -150 g / ağaç başına 200 g - 300 g / ağaç başına |
Yağmur öncesi kök bölgesine serpilir veya uygulamayı takiben sulama yapılır |
Muz , Mango | Tüm yaşlar |
20 g - 40 g / ağaç grubu |
Yağmur öncesi kök bölgesine serpilir veya uygulamayı takiben sulama yapılır |
Zeytin, Antep fıstığı,Badem,Ceviz, Fındık, Kestane |
Tüm yaşlar |
200 g / ağaç başına & ocak başına |
Yağmur öncesi kök bölgesine serpilir veya uygulamayı takiben sulama yapılır |
Bağ - üzümsü meyveler (Böğürtlen , Frambuaz, Yabani mersin , Frenk üzümü, Ahududu, Dut ) |
Tüm yaşlar |
30 g - 50 g / omca başına |
Yağmur öncesi kök bölgesine serpilir veya uygulamayı takiben sulama yapılır |
Sebzeler (Tarla ) Domates,Hıyar,Biber,Patlıcan, Kavun,Kapuz ,Kabak, Marul, Çilek ve Tarla bitkileri , Yerfıstığı,Soya |
- | 500 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |
Sebzeler (Sera) Domates, Hıyar, Patlıcan, Biber, Kavun, Karpuz,Kabak ,Marul, Çilek |
- | 250 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |
Süs bitkileri (Gül, Glayör,Gerbera,Karanfil ,vb) |
- | 3 g - 4 g / her bir metre sıraya |
Her bir metre sıraya |
Bezelye , Fasulye, Mercimek , Nohut, Börülce |
- | 250 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |
Şeker panacarı, Enginar , Havuç , Ispanak , Kereviz |
- | 250 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |
Tütün | - | 250 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |
Kanola , Ayçiçeği | - | 250 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |
Hububat ( Buğday , Arpa , Çavdar , Yulaf) |
- | 200 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |
Mısır , Tatlı Mısır | - | 250 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |
Pamuk | - | 250 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |
Patates | - | 250 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |
Soğan, Pırasa, Sarımsak | - | 250 g / da | Şerit halinde toprağa uygulama veya su ile karıştırıp yeşil aksama püskürtme |